cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
22°

Campos i Llucmajor demanaran una dessaladora conjunta a Matas

Andreu Prohens ha anunciat que pel novembre faran la proposta

El batle de Campos, Andreu Prohens (PP), va dir que juntament amb el batle de Llucmajor, Lluc Tomàs (PP), fan comptes demanar la construcció d'una dessaladora conjunta per als dos municipis al minsitre de Medi Ambient Jaume Matas. Segons Prohens, segurament li plantejaran la possibilitat al minsitre dins el mes que ve.

«De moment no tenim problemes d'aigua, però tal com estan les coses hem pensat que construir una dessaladora seria una manera de cobrir-nos les espatlles pel que pugui ser», va explicar Prohens. El batle va dir també que de moment volen informar-se de com van les coses a la dessaladora d'Andratx, «nosaltres ens volem posar en contacte amb l'Ajuntament d'Andratx perquè ens expliquin quines passes hem de donar i el que necessitem per aconseguir-ho».

Segons Prohens, ell i el seu homòleg de Llucmajor tenen previst reunir-se amb el ministre de Medi Ambient, Jaume Matas, per exposar-li les seves intencions. De tota manera, però, Prohens va dir que de moment encara no han decidit on s'hauria de construir la dessaladora, «a nosaltres ens és ben igual, tant se val si es fa dins uns terrenys de Campos com si és dins s'Estanyol, la qüestió és que es faci».

El batle de Campos va dir també que l'aigua que se subministra a ses Salines, sa Ràpita, ses Covetes i a Campos mateix ve tota d'aquest últim municipi, cosa que suposa que se subministra aigua a molta de gent». Andreu Prohens i Lluc Tomàs tractaren el tema de la dessaladora en una reunió feta per acabar de concretar la construcció del passeig de vianants que connectarà s'Estanyol i sa Ràpita.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris