cielo claro
  • Màx: 18°
  • Mín: 18°
18°

L'oposició afirma que li obren la correspondència a l'Ajuntament

El regidor afectat demana al batle que prengui les mesures adients

El regidor del Partit Popular actualment a l'oposició de l'Ajuntament de Son Servera, Josep Campins ha denunciat que «algú a l'Ajuntament ha obert la meva correspondència, ara ho hem sabut però no sabem si ha passat altres vegades».

Dimarts passat, quan Josep Campins va anar al Consistori per complir les seves tasques d'oposició, el notificador municipal li va entregar un sobre de l'Ajuntament amb el seu nom, «aquest sobre contenia un altre sobre que havia arribat per correu a l'Ajuntament també dirigit a mi», comenta el regidor.

Segons explica Josep Campins, «el notificador em digué que m'entregava la carta dins un sobre de l'Ajuntament perquè algú havia obert la meva correspondència privada».

La casualitat va fer que Josep Campins es trobàs amb el batle de Son Servera, Eduard Servera (PSOE), i «davant els fets vaig aprofitar que el batle era allà per obrir el sobre de l'Ajuntament davant ell per poder comprovar amb ell mateix que efectivament la carta que un ciutadà m'havia enviat havia estat oberta per algú que no era precisament jo».

Davant aquesta situació, el regidor afectat ha sol·licitat per escrit al batle que «com a cap de l'Ajuntament i cap de personal prengui les mesures adients per tal de subsanar aquests fets tan greus».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris