cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
15°

Tall de trànsit a les rondes per exigir més seguretat a la carretera de s'Arenal

Unes 70 persones es concentraren i la Guàrdia Civil desvià els cotxes per altres rutes

96300

Una seixantena de Llucmajorers va tallar el trànsit.

P. Bota.

En record de Joan Colomer, jove mort en accident de trànsit fa poques setmanes, i també com a acte de protesta contra «la manca de solucions» a la inseguretat de la carretera s'Arenal-Llucmajor, uns 70 veïns d'aquesta localitat i treballadors del polígon industrial de Son Noguera tallaren ahir el trànsit a les rondes de la ciutat entre les 18'30 i les 19 hores.

Joan Colomer era un treballador del Grup Globalia a les seves dependències de Son Noguera, polígon annex a la carretera esmentada. El passat 19 de setembre, dia del seu aniversari, feia 25 anys d'edat, moria en aquesta carretera, que es mostra especialment conflictiva pel que fa a la circulació i que ja registra un elevat nombre d'accidents.

Els concentrats ahir portaven tres pancartes en les quals es podia llegir: «Perill: aquesta carretera mata», «Jo no vull ser el pròxim» i «Pacte de Progrés, no matis ningú més». «Consideram que aquesta carretera mata nombroses persones. Si el desdoblament no és possible, tal vegada una autovia seria una bona solució», assenyalà Francisco Morata, un dels organitzadors de la manifestació i company de Joan Colomer a Globalia.

Un altre dels presents, Beatriz, indicava que «hem de fer alguna cosa perquè, si no, Joan Colomer no serà la darrera víctima». Entre els assistents es trobaven Joaquín Rabasco, tinent de batle de l'Ajuntament de Llucmajor, i Ezequiel Ramos, delegat municipal de Turisme. «No volem ser els propers morts. Els que treballam o vivim en aquesta zona tenim necessitat d'utilitzar el cotxe», digué Rabasco, qui agraí a la delegada del Govern central, Catalina Cirer, haver autoritzat l'acte de protesta i el tall de trànsit.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris