nubes rotas
  • Màx: 17°
  • Mín: 17°
18°

La Sala demana a Obres Públiques que construeixi una segona rodona

Presentarà un estudi alternatiu per demostrar-ne la conveniència

El Consistori serverí presentarà al·legacions a la Conselleria d'Obres Públiques quant al projecte de la via de circumval·lació que connectarà la carretera de Capdepera i la de Sant Llorenç. L'Ajuntament vol que es facin dues rotondes, una a la zona dels Rentadors i l'altra passat el pont d'en Calet, però el projecte presentat per l'arquitecte només preveu la construcció d'una de les dues.

El batle, Eduard Servera (PSOE), ha dit que tant l'equip de govern com l'oposició estan d'acord a «presentar-hi al·legacions, que aniran acompanyades d'uns documents que demostren que les dues rodones són viables».

«L'enginyer de la Conselleria que ha dissenyat el projecte no ens dóna cap motiu tècnic objectiu que certifiqui que només se'n pot construir una. Ell diu que fer-ne dues és un càstig per al conductor, i això és purament i simplement una caparrudesa seva. Per això, hem demanat a un altre enginyer que faci un estudi per certificar que val més fer-ne dues», explica Servera.

Per la seva banda, Damià Ripoll, en representació del PP de Son Servera, ha indicat que «en el projecte no figura la rotonda del pont d'en Calet, en el seu lloc es fa una intersecció de la carretera, la qual cosa suposarà que bona part dels veïns que viuen en aquella zona hagin de tornar enrere per canviar de sentit de circulació o per sortir cap a Sant Llorenç».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris