cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
23°

Cort compra dos vehicles nous per als departaments de Joventut i de Trànsit

Es tracta de cotxes de la marca Peugeot 406 i han costat 4.998.000 pessetes

L'Ajuntament de Palma ha adquirit dos nous vehicles, un per als regidors adscrits a l'edifici de les Avingudes i un altre per al departament de circulació i trànsit, situat a l'avinguda de Sant Ferran. Es tracta de dos cotxes de la marca Peugeot, model 406, amb un motor de 1.800 centímetres cúblics cada un, cubicatge que va ser qualificat de «moderat» per part de fonts municipals.

La compra dels dos vehicles va ser aprovada en una de les comissions de Govern de l'Ajuntament de Palma celebrades en el mes de juliol a través d'un procediment negociat sense publicitat al qual es varen presentar tres empreses. Els dos vehicles han estat adquirits per un total de 4.998.000 pessetes. Segons explicaren les fonts, els cotxes no seran per a cap regidor en concret, sinó que seran adscrits als departaments. El que passa és que en la pràctica sí que hi haurà adscripció efectiva.

En aquests moments sols hi ha un cotxe adscrit a l'edifici municipal de les Avingudes, però amb la nova incorporació en seran dos. El que passa és que el nombre de regidors que tenen la seva seu en aquest edifici també es limita només a dos: Rafel Vidal (Urbanisme), i Jordi Llabrés (Joventut i Educació). Pel que fa al vehicle que es destina a Sant Ferran, s'ha de pensar que l'únic regidor que és allà normalment és el tinent de batle José Manuel Sierra.

Així es completa el parc mòbil adscrit a l'Ajuntament de Palma. En aquest sentit, destaquen dos Renault 21 que utilitzen de manera indistinta els diversos regidors (i molt especialment Carme Feliu o Antoni Nadal); el Peugeot 505 de l'àrea de manteniment (que fa servir José María Rodríguez), un Opel de la funerària (que és el que empra Joan Bauzà), un altre vehicle d'Emaya, que és el de Maria Crespo i el cotxe del batle de Palma, un Audi A6 platejat amb els vidres fumats.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris