cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 15°
14°

Rotger renovarà les juntes locals del PP de Mallorca en un termini de dos mesos

Jaume Font diu que aquesta és la tasca «més important» del nou president insular

JOAN MARí. Palma.
El pròxim repte polític del nou president del PP de Mallorca, Pere Rotger, és la renovació de les juntes locals de l'Illa. A aquest efecte, el pròxim dia 16 d'octubre s'ha convocat una reunió del comitè executiu insular que té en el seu punt de mira aquesta nova junta directiva mallorquina, integrada pels batles del PP, els números u de les agrupacions locals, els diputats autonòmics i el comitè executiu. Rotger vol tenir enllestides les eleccions a juntes locals en un termini de dos mesos, segons va declarar ahir el batle d'Inca. «Això és el més important», va assenyalar l'expresident dels populars mallorquins, Jaume Font.

La feina en aquesta nova junta directiva que surti d'aquest procés electoral intern serà el nou camp de batalla de Font: «Dissabte va acabar una etapa i en va començar una altra», va dir en referència al congrés tingut el dissabte passat a Palma i en el qual va dir que havia renunciat a presentar-se a la reelecció perquè havia estat «traït» i va denunciar l'actitud del president del PP a Balears, Jaume Matas, per haver-li volgut imposar l'equip de direcció.

El diputat autonòmic i portaveu del grup de consellers del PP en el Consell Insular de Mallorca (CIM), que es considera «un home de partit», se centrarà ara en la tasca de president de la junta local de sa Pobla, per tal d'enfortir-la. «En el partit hi ha moltes sensibilitats i s'han de respectar», subratllà Font. «A poc a poc cadascú descobreix qui és cadascú i jo no posaré pals a les rodes perquè crec que és important que la nova direcció treballi amb llibertat; ara el més important és la renovació de les juntes locals, a la resta és gairebé comèdia».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris