nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
19°

Centenars de persones ploren la pèrdua dels excursionistes a sa Pobla i Pollença

Veïns de les dues localitats acudiren als funerals que tingueren lloc ahir horabaixa

Les famílies de Joan Vives Gayà i Antoni Vallespir, els dos excursionistes morts el dissabte horabaixa en caure per un penya-segat a Pollença, veren com les localitats de Pollença i sa Pobla s'abocaven respectivament amb el fet i omplien les esglésies de les dues localitats on ahir capvespre tingueren lloc els respectius funerals.

El funeral per Joan Vives, de 29 anys, fou a l'església de Nostra Senyora del Carme, en el Port de Pollença a les set del capvespre. Mitja hora més tard se celebrà l'ofici pel seu amic Antoni Vallespir, a l'església de Sant Antoni Abad a sa Pobla. Centenars de persones assistiren als actes per donar suport a les respectives famílies dels infortunats excursionistes que estaven totalment destrossades i commocionades per les pèrdues. Antoni i Joan eren amics i treballaven plegats a l'empresa Moto Nàutica Bonaire del Port de Pollença.

Els fets, amb gairebé tota probabilitat, ocorregueren el dissabte horabaixa. Els dos joves s'havien traslladat a primera hora del capvespre fins a la zona coneguda com sa Vall, un terreny rocós a l'altura del quilòmetre cinc de la carretera que enllaça Pollença i Lluc. S'hi desplaçaren amb un dels seus cotxes i es disposaven a agafar esclata-sangs.

Ja de vespre, els familiars començaren a preocupar-se davant la tardança de Joan i Antoni i donaren l'avís a la Policia. La Creu Roja, Protecció Civil, la Policia Local de Pollença, la Guàrdia Civil i els Bombers del Consell muntaren el disposiu de recerca, que es va perllongar durant tot el vespre de dissabte i matinada de diumenge.

Nou hores després de l'inici de la recerca es varen descobrir els cadàvers del dos joves, estesos al peu del barranc. Un pagès de la zona explicà que devers les sis de l'horabaixa del dissabte havia escoltat el renou d'un despreniment de pedres a un barranc de la finca de can Picazo. Segurament fou l'hora en la qual ocorregué el desgraciat accident.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris