nubes dispersas
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
25°

El ple de l'Ajuntament debatrà demà la prohibició de més camps de golf

Els socialistes, que formen pacte amb Ucap, votaran a favor de l'adient modificació urbanística

Tot apunta que el municipi de Capdepera quedarà amb els dos camps de golf que té actualment, Canyamel Golf i Roca Viva i que a a partir d'ara no se'n podran construir més. En aquest sentit, l'Ajuntament de Capdepera es planteja prohibir la construcció de més camps de golf en el municipi gabellí, després d'una moció que presentaren conjuntament els tres grups de l'oposició, PSM, PP i Es Grup, que exigiren una modificació puntual de les actuals Normes Subsidiàries (NS) per no permetre la construcció de nous camps de golf.

La modificació de les actuals NS, que a hores d'ara s'estan redactant, podria prosperar ja que, segons ha manifestat el representant d'Es Grup, Antoni Muntaner, «hem intercanviat algunes paraules amb els regidors del PSIB, que formen equip de govern amb Ucap, i sembla ser que donaran suport a la moció que presentàrem». Així ho va confirmar el portaveu del PSIB, Climent Alzina, «votarem a favor de la modificació de les NS, però cal dir que aquest sí serà simbòlic perquè el Consell de Mallorca no acceptarà la modificació, ja que les normes urbanístiques no estan adaptades al POOT (Pla d'Ordenació de l'Oferta Turística)».

No obstant això, Alzina indica que la votació servirà per adquirir el compromís de l'Ajuntament de no permetre la construcció de nous camps de golf dins les noves normes. Per la seva banda, el batle de l'Ajuntament de Capdepera, Joan Pascual (Ucap), va explicar que «encara no sabem si el nostre vot serà a favor o en contra de la modificació. De fet, avui vespre tenim una reunió per debatre aquest punt del ple extraordinari de dimecres».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris