nubes rotas
  • Màx: 25°
  • Mín: 25°
26°

El passeig marítim de Can Picafort tindrà continuïtat fins a Son Bauló

El batle demanà a Jaume Matas ajudes per perllongar la via per a vianants

La Sala pretén allargar el passeig marítim de Can Picafort fins a la platja de Son Bauló. Així ho ha explicat el batle, Antoni del Olmo, al ministre de Medi Ambient, Jaume Mates, qui no descarta una possible subvenció per aquesta obra. Del Olmo ha explicat a Diari de Balers que «encara no s'ha redactat un projecte definitiu, però tenim un càlcul aproximat de les despeses, que estarien prop dels 100 milions».

El projecte consisteix a tancar la plaça Cervantes al trànsit i el carrer Marina per donar una continuïtat al passeig marítim fins a la platja de Son Bauló. A més de l'ampliació del passeig marítim, la Sala proposa al Ministeri el projecte de construcció d'un centre de visites pel futur parc arqueològic de Son Real. Del Olmo assegura que «Matas va acollir l'idea amb entusiasme». El batle també va presentar una projecte de regeneració de les platges dels nuclis costaners de Santa Margalida.

Del Olmo explica que «tenim un problema de pèrdua d'arena similar al que està patint la Platja de Muro. L'arena de la nostra costa es desplaça cap a les platges d'Alcúdia». El batle també sol·licità a Matas una depuradora per al municipi. Antoni del Olmo indicà que en aquest tema en concret serà difícil obtenir una subvenció.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris