algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
20°

Roig és reelegit com a secretari general dels socialistes palmesans

Aina Salom presidirà la nova Executiva, escollida per 58 de 59 vots

La Unió Socialista de Palma va celebrar ahir al parc Bit el seu quart congrés sota el lema La gent és la força del canvi i va revalidar el càrrec de secretari general per a Antoni Roig, portaveu del grup municipal a l'Ajuntament de Palma i també secretari general de l'entitat fins al moment. Tot i algun canvi en les intervencions del matí (Àlvaro Cuesta i Francina Armengol estaven malalts i foren substituïts per Joan Mesquida), els més de seixanta delegats elegiren la nova Executiva.

El màxim òrgan de gestió socialista palmesà quedà integrat de la manera següent: presidenta: Aina Salom; secretari general: Antoni Roig; secretari d'Organització: Santi Morey; secretària de Comunicació: Carme Tarrafeta; secretari de Cohesió Social i Impuls Ciutadà: Ramon Morey; secretari dels Consumidors i Usuaris: Coral Escudero; secretària de Cultura: Francisca Dols; secretari per a la societat de la informació: Luis Arboledas.

Secretària de Nous Emprenedors: Benita Mansilla; secretària de l'àrea metropolitana: Maricarmen Iglesias; secretari de Coordinació: Antoni Torres; secretari de Participació Ciutadana: Josep Cardona i secretari de Mobilitat: Joaquín Chinchilla. Fonts dels socialistes palmesans explicaren a Diari de Balears que va ser un congrés sense dissensions i que la llista de l'Executiva va complaure tots els sectors i les diferents famílies del socialisme de la capital.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris