cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
23°

Rotger torna reclamar al Govern els doblers per a l'edificació de l'hospital

El batle critica Aina Salom perquè no aporta els 250 milions que li pertoquen

«No tenc cap notícia que l'Insalud hagi reduït la partida pressupostària de l'any 2001 per l'hospital, però tal vegada és que pensa que el Govern balear posarà d'una vegada la quantitat de diners que li pertoca», manifesta el batle, Pere Rotger. Rotger va explicar ahir que si tot el món paga el que deu, amb els 75 milions que ha posat en el pressupost l'Insalud hi hauria els 375 milions de pessetes necessaris per emprendre la primera fase per a la construcció de l'hospital».

El batle d'Inca va realitzar dures critiques contra la consellera de Sanitat, Aina Salom, per la seva actuació dins les negociacions per la construcció de l'hospital a la capital del Raiguer. Pere Rotger manifesta que «la consellera sol·licita certificats d'obra quan el que ha de fer és firmar d'una vegada el conveni i posar els 250 milions per dur endavant el projecte». Totes aquestes manifestacions de Rotger es produeixen després que dimecres es publicàs que l'Insalud havia reduït a 75 milions el pressupost per a la construcció de l'hospital d'Inca el 2001.

La qüestió que ara es planteja és si els doblers que s'aportaran en total bastarien per iniciar les obres en el primer trimestre del 2001 tal com havia anunciat el director provincial de l'Insalud, Javier Rodrigo de Santos. El problema sorgiria si el govern no posàs els 250 milions de pessetes que li pertocaven.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris