nubes rotas
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
22°

Aumasa ofereix plena col·laboració per traslladar les cotxeries

Les rectoretes asseguren que se'n volen anar de sa Torre

Les propietàries d'Aumasa han comunicat al batle de Manacor, Miquel Riera, que elles són les primeres interessades a anar-se'n de la barriada de sa Torre. Segons el batle, que ahir es va reunir amb les rectoretes, «tot d'una que se'ls doni una solució partiran, estan disposades a donar totes les facilitats possibles». «Si tot va bé la solució podria quedar encaminada d'aquí a dos mesos», afegeix Riera.

Miquel Riera ha dit també que l'Ajuntament està disposat a declarar l'interès general d'uns terrenys que les rectoretes tenen a la carretera vella de Sant Llorenç, ara catalogats com a sòl rústic. «A canvi, elles tenen la predisposició o bé de donar un local que es destini a ús social per al poble, o bé de fer la inversió que faci falta», ha dit el batle.

Riera ha afirmat també que «si tot va bé, d'aquí a un any les cotxeres de sa Torre hauran desaparegut però, és clar, els tràmits són lents, ja que després de l'Ajuntament ha de passar pel Consell Insular de Mallorca i després s'han de començar les obres».

Per la seva banda, fonts properes a l'empresa han confirmat que les propietàries estan disposades a col·laborar activament amb l'Ajuntament i amb els veïns. A més, han afirmat que consideren que «ja que ens trobam en un moment en què hi ha interessos conjunts entre l'empresa, l'Ajuntament i la gent del poble, cal aprofitar-ho i tramitar tot el que faci falta per solucionar el problema».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris