cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
20°

Els directors dels parcs naturals de les Illes són elegits entre el borsí d'interins

Els responsables de l'Albufera i de Mondragó s'hi incorporaran dia 16 d'aquest mes

62318

Gómez, Rosselló i el president dels propietaris de Mondragó, Bartomeu Cànoves.

Els nous directors dels parcs naturals de l'Albufera (Muro i sa Pobla) i de Mondragó (Santanyí) s'incorporaran als seus càrrecs el 16 d'octubre i han estat elegits per la Conselleria de Medi Ambient entre el borsí d'interins de la Comunitat Autònoma. Queda per nomenar el director del parc natural de l'Albufera des Grau (Maó). De fet, ja s'ha fet l'oferiment a un funcionari interí i ara la Conselleria espera que accepti la proposta.

Medi Ambient ha elegit els nous directors de parcs naturals entre els interins llicenciats en biologia i geografia que obtinguren la millor puntuació en les proves d'accés. D'aquesta manera, la Conselleria i la resta de departaments autonòmics estan ocupant les places vacants dels seus serveis, organismes i dependències a través del borsí d'interins.

El Govern de les Illes Balears obtingué, el passat mes de maig, el vistiplau judicial per tornar a contractar els interins que aprovaren les oposicions del borsí realitzades a principi d'enguany, amb uns 200 aprovats, després de diverses sentències i actes del Tribunal Superior que confirmaren la inexistència de vulneració de drets fonamentals en el procediment i la convocatòria de les proves del borsí.

Tornant al cas concret de la Conselleria de Medi Ambient, altres nomenaments han tingut lloc durant les darreres setmanes. Rosa Bris és la nova gerent de l'Institut Balear de la Natura (Ibanat) en substitució de Maria Àngels Ferragut, que dimití, de manera irrevocable, durant el passat estiu per motius personals.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris