nubes rotas
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
16°

Cort tanca 3 establiments que no tenien llicència d'activitats

Dues cafeteries han estat sancionades per als pròxims set dies

L'Ajuntament de Palma ha decidit tancar per decret una pastisseria, un estudi de vídeo i una hamburgueseria perquè no disposaven de llicència d'activitat, així com tancar durant set dies dues cafeteries per espai de set dies perquè incompleixen les normatives sobre renous. El tancament afecta la pastisseria Raíces, del carrer del Lledoner n.1, local número 4; l'estudi d'edició de vídeo i Arts Gràfiques Mosser, del grup Media S.L. i situat al carrer Juan de Austria n. 8, baixos; i el bar hamburgueseria Guays, del carrer Ricardo Ankerman n. 36, baixos.

Cap dels tres locals no compta amb tots els permisos de les llicències d'activitat i per tant han estat clausurats de forma immediata i cautelarment per part dels funcionaris municipals i segons l'ordre signada pel batle Fageda. Els dos establiments que han estat sancionats amb el tancament parcial de les seves activitats durant set dies són el Bar Cafeteria Copacabana, situat al carrer Berlín n.39 i el local Chicory, situat al número 28 de l'avinguda Gabriel Roca de Palma.

En ambdós casos els establiments havien acumulat nombroses actes i sancions menors en matèria de renous que han obligat a l'Ajuntament a aplicar aquesta resolució, una de les màximes que pot aplicar segons l'ordenança municipal de renous. Fins ara l'Ajuntament havia actuat en la revisió de llicències especialment a la barriada de la Llonja o a diverses zones de la Platja de Palma, però aquestes actuacions vénen a demostrar que s'està estenent l'atenció municipal a altres barriades palmesanes.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris