cielo claro
  • Màx: 18°
  • Mín: 18°
18°

Es Garrover demana ajut a 21 pobles pels projectes de salut mental

La associació, el Serbasa i l'Ajuntament presentaren un pla econòmic

L'Ajuntament d'Inca, el Servei Balear de Sanitat (Serbasa) i l'associació de salut mental Es Garrover ha ofert a 21 pobles de la Part Forana que s'impliquin en el finançament dels projectes que du a terme l'associació dins del Pla de Salut Mental.

Durant una reunió que mantingueren els representants dels diferents pobles amb Serbasa i l'associació a la sala de plens de l'Ajuntament d'Inca es va plantejar la proposta de cedir quatre milions de pessetes a Es Garrover per a l'any que ve.

La proposta consisteix que els 21 municipis aportin conjuntament una quarta part dels quatre milions i que la resta dels diners es doni segons el nombre d'habitants que tengui cada localitat.

Amb aquest projecte es pretén que tots els pobles que per la proximitat a les instal·lacions d'Es Garrover puguin treure profit del centre de dia que té l'associació a Inca. Els pobles que varen ser citats per la reunió foren: Alaró, Alcúdia, Binissalem, Búger, Campanet, Consell, Costitx, Escorca, Inca, Lloret, Lloseta, Llubí, Mancor, Maria, Muro, Pollença, sa Pobla, Santa Margalida, Selva, Sencelles i Sineu. L'associació Es Garrover va posar-se en marxa l'any 1997 i contribueix amb la seva tasca diària perquè els malalts mentals es puguin insertar dins la societat.

Des del juny de l'any passat el Serbasa es va comprometre amb l'associació donant-li el servei del centre de dia. En aquests moments el servei funciona des de fa sis mesos.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris