nubes rotas
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
24°

Denunciat el mal estat de la pista Miquel Espases ubicada a la Vileta

L'asfaltat «és totalment inadequat» per a la pràctica de l'esport

El grup municipal d'Unió Mallorquina a l'Ajuntament de Palma ha denunciat el mal estat en què es troba la pista esportiva Miquel Bosch Espases de la Vileta. Segons va explicar Ferran Trujillo, aquesta pista tenia un espai en el qual estaven ubicats uns jocs per a infants que es varen retirar i no s'han tornat a col·locar pus mai. «Consideram molt important que a la pista es restitueixin aquests jocs, ja que és indubtable que això permetria una utilització de la pista per a totes les edats, i es convertiria en un important lloc de trobada dels veïns».

Segons va explicar Trujillo «un altre tema molt important és la pavimentació de la pista». Actualment aquest paviment és d'asfalt, material realment poc adequat per a la pràctica de qualsevol esport, ja que és massa dur, agressiu i pot ser font de lesions i ferides. Encara que és evident que en una pista a l'aire lliure s'ha de posar un material resistent, «consideram que s'hauria d'estudiar la instal·lació d'un trespol que fos més adequat, combinant la resistència amb la correcta pràctica de l'esport. Per altra banda, la pavimentació d'asfalt actual és molt deficient ja que, per problemes de nivell, quan plou, la pista queda impracticable per la quantitat d'aigua acumulada en determinats punts. És necessari que la nova pavimentació tengui en compte un adequat drenatge i un adequat anivellament».

Altres problemes que presenta la pista són el mal estat que pateixen les instal·lacions d'aigua corrent, les quals no funcionen; uns vestidors inutilitzables i en pèssimes condicions; els banys han quedat inservibles i amb molta acumulació de brutícia; i la caseta de begudes i menjar que fa servei als usuaris de la pista es troba en molt males condicions.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris