cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
25°

Indústria obrirà un concurs per a la instal·lació de gas propà a la ciutat

L'Ajuntament s'ha compromès a cercar un solar per posar-hi els dipòsits

La directora general d'Indústria, Francisca Vives, es va reunir amb representants de l'Ajuntament per iniciar els tràmits per a la instal·lació de gas propà a la ciutat. A l'entrevista també hi acudiren dos representants de les empreses Repsol i Gesa, que foren les que varen sol·licitar donar el servei de gas a Inca abans de la nova llei d'hidrocarburs al 99.

Amb aquesta nova normativa, el servei ha de ser concedit per la Conselleria d'Indústria. Francisca Vives no ha volgut fer la concessió a esquenes del Consistori i per això els ha convidat a la reunió. Durant l'entrevista s'ha acordat que Indústria s'encarregaria de redactar les bases del concurs per tal d'atorgar el servei de gas a Inca. Vives ha assegurat que una vegada que es tingui el projecte es mostrarà a l'Ajuntament.

Per la seva banda, Bartomeu Seguí, tinent de batle, s'ha compromès que quan es realitzin les obres del pla Mirall i del Pla d'Obres i Serveis a la ciutat es posaran les canonades per tal de poder posar-hi el gas. El total de carrers que s'aixecaran i es podran posar canonades són uns 2 quilòmetres. Seguí diu que des de l'Ajuntament s'aportarà el material necessari per a la instal·lació.

A més a més, Seguí ha assegurat a la directora General d'Indústria que per part de l'Ajuntament se cercarà un solar per poder instal·lar-hi els dipòsits per al gas.

El gas que es durà a Inca és propanat, ja que segons Vives no serà fins el 2005 quan es tengui gas natural.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris