nubes rotas
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
22°

Els poblats mediterranis, les noves urbanitzacions de Cala Vinyes

Les poques zones verdes que envolten Magaluf ara s'estan desenvolupant

Cala Vinyes semblava que estigués protegida del boom constructor que deixà encimentat i ple de torres el centre urbà de Magaluf. Però ara allà, anant cap a Cala Vinyes, no només s'hi està instal·lant la xarxa general d'aigües sinó que també hi prolifera una altra modelitat d'urbanització: l'anomenada «poblat mediterrani».

Així que aquest poblat meditarrani comptarà amb 44 solars que formen part d'una primera fase que estarà llesta l'any que ve si les previsions es compleixen. La constructora, Construccions López S.L., té tantes ganes d'enllestir aquest projecte que els picapadrers, molts dels quals són immigrans, dormen i en definitiva malviuen en uns habitatges prefabricats que han ubicat dins el redol de terra ja excavada i on fan comptes aixecar la urbanització.

Més avall, en el creuer que condueix cap al Casino, doncs allà la constructora del poblat mediterrani que acabarà amb la poca zona verda que queda per aquest indret ja hi ha fixat un punt de venda, també fent servir un d'aquells contenidors que es transformen en aules o bé en habitatges d'acord amb les necesitats.

Així que ara quan la batlessa Margarita Nájera (PSOE) parla de «sostenibilitat» a Hannover i ho fa rebent dures crítiques per tots costat, tant de part dels membres del Govern de les Illes Balears com dels ecologistes, les zones verdes es transformen en poblats mediterranis.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris