cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 27°
27°

El Govern cercarà solucions al conflicte del peatge de les empreses

Així ho assegurà ahir el conseller Ferrer a una representació de l'Ajuntament

Una representació de l'Ajuntament de Sóller formada pel batle, Joan Arbona, el tinent de batle Ramon Socias i el regidor Jaume Colom, s'entrevistà ahir matí amb el Conseller d'Obres Públiques, Josep Antoni Ferrer, per tal d'intentar una mediació en el conflicte obert recentment entre els tranportistes i empresaris de Sóller i l'empresa concessionària del túnel, arran de la retirada de la targeta de descompte a les empreses de la Vall.

També acudí a la reunió el president dels transportistes Miquel Soler en representació del principal sector afectat per la mesura. Segons explicaren després de la reunió Joan Arbona i Ramon Socias, el conseller es va comprometre a trobar una solució per a les empreses de Sóller perquè aquestes puguin seguir gaudint del descompte en la seva virtut de residents a la Vall i d'acord amb l'esperit i la lletra del decret de concessió de l'explotació del túnel.

Segons les manifestacions dels representants municipals, Ferrer no va voler entrar a valorar el tema del deute que reclama el túnel al Govern en concepte de descomptes a les empreses, l'impagament del qual ha estat el motiu argumentat per l'empresa concessionària a l'hora de retirar els avantatges als transportistes sollerics.

Tot i això s'ha de dir que en els pressuposts del 2001 es podria preveure aquesta quantitat de compensació a fi que les empreses puguin tornar a tenir les seves targetes per vehicle, sense que això signifiqi que el Govern assumeixi els possibles compromisos verbals amb l'anterior Executiu autonòmic.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris