nubes rotas
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
22°

L'edifici de Gesa desapareix en favor d'hotels de luxe i un centre comercial

El metro lleuger de superfície unirà el complex amb l'aeroport i amb el centre

Una entrada a la ciutat de luxe. Aquest és l'objectiu final de la remodelació de la primera línia, així com revaloritzar barriades molt degradades com ara el polígon de Llevant. Palma és la ciutat on més han crescut els preus dels immobles des de l'any 1991 segons estadístiques del Ministeri de Foment, però aquest ha estat un creixement desigual.

El nou projecte contempla la creació d'un gran complex d'hotels, però no descarta la presència d'habitatges. Aquest conjunt anirà acompanyat d'un centre comercial de primer ordre format per petits comerços molt variats i una àrea de restauració sorgida a l'ombra d'aquests hotels. El que contemplen tots els projectes és que l'edifici de Gesa desapareixi de la seva ubicació actual i sigui esbucat, com a mínim parcialment. Les oficines generals de l'entitat seran traslladades fins als terrenys de l'estació de Son Molines.

S'ha de recordar que el decret turístic que obliga a tomar una plaça hotelera vella per fer-ne una de nova n'exclou els hotels de ciutat, per tant no hi haurà cap mena d'impediment per construir hotels a la ciutat. I no és estrany que siguin hotels de luxe i habitatges igualment de luxe els que formin aquest nou espai de la ciutat. El palau de congressos i el recinte firal atrauran un tipus de client tursístic que fins ara no és habitual a Palma. La ubicació a la vora d'aquests espais en serà un dels factors principals. A més, la construcció d'aquest complex servirà per renovar l'oferta hotelera de la ciutat.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris