nubes rotas
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
24°

Els veïns de Lago Esperanza es queixen de les obres del pla Mirall

Alemany assegura que els defectes de l'obra se solucionaran

«No em bastaran 400 mil pessetes per adaptar la rampa a la nova voravia», diu Andreu Arrom, un dels veïns de la urbanització Lago Esperanza (Alcúdia) que es queixen dels problemes que han ocasionat les obres del pla Mirall a les seves cases. Una de les actuacions que contemplava el pla a la zona era la renovació de la voravia que voreja la casa d'Arrom. Ara la voravia ja és nova i més ampla però, com que és més alta que no l'entrada al seu garatge, cada vegada que plou l'aigua hi queda embassada.

«Això estava millor abans de les obres que no ara», diu Arrom. «No estic satisfet de l'actuació del pla Mirall a la zona, per això he presentat un recurs a l'Ajuntament», afegeix. Diversos veïns de la zona pateixen el mateix problema que Arrom i asseguren haver fet arribar també les seves queixes a l'Ajuntament.

El regidor de Gestió Urbanística del municipi, Toni Alemany, va assegurar, d'altra banda, que «els defectes de l'obra s'han de solucionar i se solucionaran».

De tota manera, afegí, «el problema de l'aigua és un problema històric a la zona "que antigament era mig albufera i que després es va urbanitzar" de difícil solució».

Segons el regidor de Gestió Urbanística, «entenem els perjudicis, però amb les obres s'han duit a terme les altures i els pendents mínims per garantir que l'aigua se'n vagi del carrer. El problema és que com que les cases estan molt avall, aquestes altures i pendents mínims superen les entrades als garatges».

D'altra banda, els veïns també es queixen d'haver de pagar contribucions especials per les obres. «A Alcúdia i al Port no paguen aquestes contribucions. Per què nosaltres sí?», es demanen.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris