nubes rotas
  • Màx: 25°
  • Mín: 25°
26°

Educació inverteix 88 milions en ajudes a divers material didàctic

Ha estat elaborat per centres docents en CD-Rom, vídeo i llibres

La Conselleria d'Educació ha invertit enguany 88 milions de pessetes en ajudes a projectes de material didàctic de temàtiques i suports heterogenis que es repartiran entre les escoles de les Balears, informa Efe.

El conseller d'Educació, Damià Pons, presentà ahir aquest material que, amb multiplicitat de formats (CD, vídeo i impressió escrita) abraça temes com matemàtiques, geografia, història, música, salut, drets dels nins i apunts internacionals.

Pons destacà l'interès de la Conselleria a potenciar els projectes didàctics novedosos per dotar les escoles d'un material idoni i actualitzat.

Entre les novetats figura Repensar l'aprenentatge de les matemàtiques, estructurada segons un esquema narratiu per treballar teòricament allò que passa en la vida quotidiana de les aules.

La flauta màgica, en suport de CD Rom, introdueix els alumnes de Secundària en el coneixement de la música.
A la recerca del zero és un vídeo de 30 minuts en el qual, a través d'una alumna d'un institut de Secundària, es viatja al món antic per trobar els fonaments de les matemàtiques, l'evolució dels números i les primeres operacions i càlculs.

A través de l'Atlas de les Illes Balears es dóna a conèixer l'entorn, mentre que la revista Apunts internacionales informa sobre els projectes educatius de caràcter internacional que afecten la comunitat escolar de les Balears.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris