nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
20°

El Govern i el Bisbat aproven recuperar la concessió de l'alberg de la Victòria

Constaten «irregularitats» en la pròrroga a l'empresa que el gestiona des del 93

El consell de direcció de la Xarxa d'Instal·lacions de les Balears (XIB), integrat pel Govern balear i pel Bisbat de Mallorca, aprovà dilluns recuperar la gestió de l'alberg de la Victòria.

És a dir, la XIB, que ara té al capdavant Joan Font (EU), donà per bona la denegació de la pròrroga de la concessió a l'Empresa Interjes de Peguera, que s'acordà el novembre del 1998 i que no s'arribà a executar en circumstàncies encara no aclarides. L'expedient aprovat dilluns fa referència a «irregularitats» en la perllongació de la concessió a Interjes.

Aquesta empresa pot presentar ara recurs davant la Conselleria de Benestar Social, de la qual depèn la XIB. Una vegada resolt aquest tràmit, és intenció de la XIB revertir de manera total o parcial, l'alberg a l'Ajuntament d'Alcúdia, que ho ha solicitat reiteradament.

Des de l'any 1993, Interjes explotava l'alberg de la Victòria, d'acord amb un contracte de data 13-5-93. L'explotació es concedí per un termini de sis anys. Els contractes establien un sistema de pròrroga automàtica, si cap de les parts notificava a l'altra la seva voluntat de resoldre'ls abans del dia 13-11-99.

El dia 6 de novembre del 1998 se celebrà la reunió del consell de direcció de la XIB, sota la presidència de Rosa Estaràs, aleshores consellera responsable de la XIB. Es delibera sobre la pròrroga dels contractes i s'acorda per unanimitat denegar-la i resoldre els contractes, acte administratiu que en data 10-11-98 és notificat en forma a les empreses interessades per servei de missatgeria privada, i s'anota la sortida de la dita comunicació en el pertinent llibre de sortides.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris