cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
21°

El marcatge de Jaén Palacios a Damià Pons

Una altre cop, l'atenció no se centra en el saló de plens de la Cambra Autonòmica

L'atenció informativa es tornà a desplaçar del saló de plens cap als Passos Perduts del Parlament. L'ombra de Jaume Matas és allargada. Ahir, un altre cop, talment un gasoducte, una travessa conectava amb el Continent la Cambra autonòmica i l'omplia amb la seva presència virtual.

«Què ha passat amb en Jaume (Font) i amb en Jaume (Matas)?» era la pregunta que es reiterava a les rotlades. No podríem afirmar que unànime, però la resposta generalitzada amb independència del bàndol de l'interlocutor, acompanyada amb una rialla d'orella, era «Tot va bé».

Mentre, Jaume Font també perllongava l'ombra encara que en el temps i aconseguia que les mirades es tornassin a fixar en ell fins dissabte, quan ha d'explicar el perquè de tot plegat als congressistes del Partit Popular.

La sessió parlamentària pròpiament dita fou "diguem-ne" anodina, encara que serví, almanco en aparença, per demostrar que Jaume Font no pensa deixar de banda les tasques de control de la majoria governamental. A més del retorn de Cabrer "naturalment, amb una pregunta al conseller Costa", s'hi advertí la continuació del marcatge a què el primmirat Jaén Palacios sotmet Damià Pons, qüestionat en les seves rèpliques.

No obstant això, no hi ha manera que la Cambra per si mateixa recuperi protagonisme. Probablement, la situació continuarà fins dia 17, quan se celebri el debat de política general i el segueixin l'aprovació de l'ecotaxa "Munar no amaga el seu suport a la mesura" i de la llei de consells insulars.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris