cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 18°
22°

Els comerciants de la plaça d'Espanya s'oposen al soterrament de les Avingudes

El que no consentiran de cap manera és que les obres comencin abans de Nadal

Els comerciants de Palma estan radicalment oposats a les obres de soterrament de les Avingudes al seu pas per la plaça d'Espanya. Així ho feren saber, una vegada més, a la regidora de Comerç, Lys Riera, en el decurs de la tradicional taula de comerç de cada primer dilluns de mes.

Els comerciants consideren «necessària» la construcció dels aparcaments a la zona, però s'oposen al soterrament. Riera va explicar que «han demanat que si l'obra ha de ser executada a la força aquesta comenci una vegada passada la campanya de Nadal».

«Aquests són els moments en què ells venen més i estan molt preocupats per com poden incidir les obres sobre aquesta venda». El que no estan disposats a consentir de cap manera els comerciants és que es tanqui totalment el carrer al trànsit. «Les obres es poden fer de moltes maneres, però el que ens convé és que no es talli el carrer per complet, això seria un desbarat terrible».

La trobada entre els comerciants i l'Ajuntament també va anar acompanyada d'altres reivindicacions, especialment relacionades amb els temes de trànsit. En aquest sentit, s'ha sol·licitat que l'ORA es faci extensiva al carrer General Riera, la plaça de París i la plaça de Santa Pagesa, el carrer Balmes i la plaça de Pere Garau. També s'ha demanat que en un tram del carrer Aragó es prevegi aquesta instal·lació de l'ORA.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris