nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 20°
20°

Més de 200 alumnes queden sense escola de música per una falsificació de documents

La Sala emprendrà accions contra l'empresa que du la gestió

Més de dos-cents alumnes matriculats en el present curs acadèmic a l'Escola Municipal de Música de Manacor quedaran enguany sense classes perquè l'empresa privada que havia de portar la gestió del centre docent «ha falsificat els documents».

Segons ha explicat el batle de l'Ajuntament de Manacor, Miquel Riera (ALM-UM) i la delegada de Cultura, Margalida Fons (PSM), l'inici del curs acadèmic a l'Escola de Música s'haurà de perllongar «perquè l'Associació Musical Andratx, entitat privada que havia de gestionar l'escola, presentà una declaració jurada a través de la qual assegurava que estava donada d'alta com a empresa a la Seguretat Social, però tot el document ha resultat no ser vàlid.

Des de la Sala s'ha explicat que «avui matí s'ha confirmat que l'Associació Musical Andratx, al capdavant de la qual es troba el director del cor jove del Teatre Principal, José María Moreno Valiente, no estava registrada a la Seguretat Social. Sent aquest un dels requisits bàsics inclosos en el plec de condicions de l'Ajuntament, «l'empresa queda fora d'adjudicació i el curs queda suspès temporalment».

El batle Riera ha explicat que «davant d'aquest impàs se cercarà una solució dins la legalitat i no descartam emprendre algun tipus d'acció legal en contra d'aquesta empresa». Al concurs que havia d'adjudicar la gestió de l'Escola de Música s'hi presentaren dues empreses: la Cooperativa Ritmes i l'Associació Musical d'Andratx. La primera en fou eliminada, precisament, perquè no estava donada d'alta a la Seguretat Social.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris