cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
22°

La pretensió de reduir a 28 els habitatges de protecció provoca recel en els veïns

L'Ibavi inicia una enquesta per tal de conèixer les necessitats reals de la població

La reducció del nombre d'habitatges de protecció oficial en el poble d'Artà, gairebé a la meitat, ha provocat el malestar entre alguns veïns que per aquesta raó no tindran opció a accedir a aquestes residències.

L'equip de govern de l'Ajuntament d'Artà (IA-PSOE) vol reduir el nombre d'habitatges de protecció oficial. L'Ajuntament té la intenció d'edificar una primera fase amb 28 habitatges, en comptes de fer-ne 56, que eren els inicialment projectats en el solar municipal de na Caragol.

En aquest sentit, el portaveu del grup municipal d'EU-Els Verds, Julen Adrian, ha criticat l'equip de govern, exigint que «deixi de posar entrebancs a la construcció dels 56 habitatges socials que l'Ibavi està disposat a construir en el solar municipal ubicat entre els carrers Gran Via, Pere Amorós i na Caragol. De fet, l'avantprojecte redactat per l'arquitecte municipal, Mateu Carrió, preveu la construcció de 56 habitatges».

Adrian explica que els motius que argumenta l'Ajuntament per no construir la totalitat dels habitatges està relacionat «amb els desastres de construcció i gestió en matèria d'habitatge social, com ara, la del Serralt a Manacor».

Des de la passada legislatura, s'ha enregistrat una relació de devers 70 persones interessades a aconseguir un dels apartaments i encara que aquestes dades no estan actualitzades, la tendència és a incrementar aquest nombre de peticions.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris