nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 18°
15°

L'acord del PP possibilitarà que el ple del CIM modifiqui avui el PGOU

La CIU no aprovà divendres el tràmit perquè afecta una zona verda

El Partit Popular de Sóller ha acceptat no posar cap impediment perquè el ple del Consell que s'ha de celebrar avui tracti el tema de la modificació puntual del PGOU de Sóller per permetre la construcció de la residència del Col·legi d'Orfes Ferroviaris a la Calatrava.

Aquest acord del PP local ha estat necessari per imposició del president popular Jaume Font que divendres acordà amb el batle de Sóller, Joan Arbona, acceptar que aquest punt entràs a l'ordre del dia d'avui per la via urgent sempre que el Partit Popular solleric no hi tengués res adir, tal com així ha estat finalment segons ha confirmat el president local Bartomeu Darder.

Segons Darder, la construcció de la residència és una necessitat que està per damunt les diferències entre partits i considera que seria absurd posar impediments al fet que un tema tan important es vegi endarrerit pel fet de no poder-se tractar per via d'urgència per motius polítics. Cal recordar que la modificació puntual del PGOU que finalment avui pot haver aprovat el ple del Consell, suposa modificar substancialment la falca verda paral·lela a la via del tramvia, que va des de la Calatrava fins al gorg d'en Bessó, a fi de poder cedir més terrenys al Col·legi d'Orfes Ferroviaris perquè aquests puguin fer finalment la seva residència.

Ja hi ha qui ha assegurat que tot el camp de s'Oca quedarà massa edificat i que la futura residència també representarà un impacte constructiu massa elevat. Tot i això, hi ha acord general en què la residència és una necessitat per assegurar el futur de la gent gran de Sóller i la comarca i, malgrat que inicialment el PP no va estar gaire d'acord amb fer aquesta modificació puntual, ara no hi volen posar cap impediment.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris