nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
19°

Plou i fa sol, però de la Fira en varen gaudir moltes persones

El president del Govern balear, Francesc Antich, acudí a la cita

A primera hora del matí el temps que es presentava per la vila era molt dolent, per la qual cosa no es preveia en principi una gran quantitat de visitants a la Fira. Però el temps va canviar i la gent va col·lapsar tots els llocs d'aparcament habilitats als afores del nucli antic.

El president del Govern balear, Francesc Antic, va apropar-se a la tradicional Fira d'Alcúdia, a la qual també va acudir la directora general d'Indústria, Francisca Vives. Els polítics passejaren per Alcúdia juntament amb tots els membres de la Corporació local amb el seu batle, Miquel Ferrer, al capdavant. Joana Català, tinent de batle de l'Ajuntament de Ciutadella, fou la convidada especial a la passejada del polítics, ja que el municipi que representa i el que organitza la Fira fa poc que s'han agermanat.

L'acte que més expectació va crear entre la gent que va poder gaudir d'un dia en què el paraigua fou l'element més imprescindible, foren les exhibicions de munta i doma de cavalls. L'Escola de Menorca i la divisió eqüestre de la Policia Local de Palma foren molt aplaudides. Juntament amb aquest espectacle, i continuant amb els cavalls, s'havia muntat una mostra de batre i de llaurar.

Els animals en general tingueren un lloc destacable tant per nombre com per l'espai de la Fira que ocupaven. S'hi pogueren veure des de lloros a conills passant per diferents tipus d'ovelles o de gallines. Aquesta mostra fou molt del gust dels més petits, ja que s'hi oferia la possibilitat de cavalcar amb ponis.

A la zona de les escoles es podien trobar les diferents mostres d'artesania. La gent gran i altres agrupacions hi exposaven treballs manuals que realitzen o cursos que s'han organitzat tot l'any. A més, l'Ajuntament de Ciutadella hi muntà un lloc per donar a conèixer el productes més típics de Menorca. No hi varen faltar un representació de formatges, mel i la ginebra menorquina.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris