cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
18°

L'àrea de Medi Ambient inicia una campanya d'educació ambiental

Divendres passat va ser presentat en una gran superfície comercial de Marratxí la campanya municipal d'informació i sensibilització adreçada a la població del terme per gestionar eficaçment els residus. Els diferents objectius de la campanya foren donats a conèixer per Miquel Coll, tinent de batle i coordinador de l'àrea de Medi Ambient, i Sebastià Alou, regidor delegat del mateix departament.

Així mateix, el director del centre comercial, Javier Peteiro, va parlar de la relació d'aquesta entitat amb els ciutadans de Marratxí i la seva intenció de donar una mà en la millora del medi ambient. Precisament durant aquest cap de setmana la cruïlla de l'entrada entre Alcampo i Decathlon és l'escenari on estan instal·lats sis plafons expositius que tenen per títol Els fems a Marratxí i que donen informació sobre producció i composició de residus, tractaments que se'ls dóna, parcs verds, recollida selectiva, ordenança municipal de protecció del medi ambient i altres temes relacionats.

En properes setmanes aquests plafons passaran per les escoles del municipi i també seran presentats a la Fira de Tardor, que tindrà lloc a Sant Marçal el primer cap de setmana del pròxim novembre. La campanya, segons han informat des de l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament, té com a objectiu informar la població dels llocs on es poden dipositar els residus.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris