cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
18°

El PP acusa l'exbatle de pagar factures amb doblers negres en el seu mandat

Josep Oliver Rabassa, regidor del Partit Popular, va acusar, durant el ple del passat divendres, l'anterior batle Andreu Matas, actual portaveu municipal de Sineuers Independents, de pagar factures de l'Ajuntament amb doblers negres durant el seu mandat.

Oliver va explicar que un dels proveïdors de les passades festes patronals va demanar-li si l'Ajuntament li pagaria com feia l'anterior equip de govern, la meitat amb IVA i l'altra meitat en negre. Des de SI es reconegué que es pagaven factures d'aquesta manera i que així s'estalviaven doblers al municipi. Andreu Matas va assenyalar que ho havien pactat amb el PP durant la legislatura 91-95 i que si no hagués estat així no ho haurien fet pel seu compte.

Matas es queixà, d'altra banda, que l'equip de govern no va dur l'ordenança sobre renous al ple. Des del mes de gener, SI demana poder llegir els articles que han canviat respecte l'ordenança aprovada inicialment, ja l'abril de 1999, quan governava SI. El tema es tractarà en un ple extraordinari.

Matas pensa que l'ordenança no ha entrat encara en vigor, ho havia de fer el 9 desembre del 1999, per manca de voluntat de l'equip de govern. Pensa que pot tenir a veure amb el fet que el mes d'agost familiars del batle van obrir un pub que no complia alguns requisits que s'hi inclouen.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris