nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 27°
27°

Els veïns de Manacor repartiren 10.000 pamflets contra Aumasa

El col·lectiu prepara accions per acabar amb el monopoli de l'empresa de transport

89820

Després de l'incendi, el xofer de l'autocar fou acomiadat.

L'odissea que implica fer un viatge amb un dels autobusos de l'empresa de transports Aumasa, els preus abusius dels tiquets, la inseguretat i ineficàcia dels seus autobusos, molts dels quals no han passat la ITV, l'incendi d'un dels vehicles amb més de vuitanta passatgers i el darrer dels escàndols, un assortidor d'Aumasa que abocà més de 400 litres de gasoil enmig d'un carrer molt transitat, han provocat que la vox populi manacorina digui basta.

Així, un grup de veïns de la localitat ha repartit més de 10.000 pamflets reivindicatius en contra del monopoli que exerceix des de fa molts anys l'empresa de transports Aumasa. Ahir matí, bona part dels veïns de Manacor es trobaren en els seus domicilis aquests pamflets protesta. Els escrits contenen una fotografia del dia en què l'assortidor d'Aumasa va abocar combustible sobre la via pública on l'empresa de transports té les cotxeres amb un gran titular: Aumasa la arma de nuevo.

Els pamflets estan acompanyats d'un article d'opinió en el qual irònicament es donen una sèrie d'instruccions a l'hora d'emprar el servei d'Aumasa. «La incúria de l'Ajuntament de Manacor i la Conselleria de Transports respecte d'Aumasa ha estat tan evident que ens haurem de defensar nosaltres mateixos si no ens donen aviat una resposta clara», manifesta clarament un dels fragments de l'article d'opinió del pamflet.

Aquest paràgraf, emperò, reflecteix un clamor popular que desitja la desaparició d'Aumasa. El president de l'associació de veïns de sa Torre de Manacor, que des de l'any 1987 ha mantingut un litigi amb l'Ajuntament per tancar les cotxeres d'Aumasa, ha manifestat que «davant de la indignació dels manacorins que pateixen l'abús d'Aumasa no descartam convocar una manifestació.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris