algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 22°
18°

L'Ajuntament d'Eivissa estudia la prohibició dels tiqueters l'any 2001

Les discoteques no compleixen l'acord de publicitat dinàmica

M.HERRERA. Eivissa.
L'Ajuntament d'Eivissa estudia la possibilitat de prohibir, el pròxim estiu, la presència de tiqueters (repartidors de publicitat dinàmica) als carrers del municipi, segons va explicar ahir el regidor Antoni Roldan.

Aquesta decisió seria la primera conseqüència de l'incompliment de l'acord sobre publicitat dinàmica que firmaren l'Associació de Sales de Festa i el Consistori.

Aquest conveni tenia com a objectiu regular el nombre màxim de repartidors que podia tenir cada discoteca i les regles que havien de complir com, per exemple, portar sempre identificació i no donar els reclams de les discoteques (coneguts com a flyers) fora de les zones permeses.

El Partit Popular municipal va criticar despús-ahir el flagrant incompliment de l'acord, que per altra banda qualificà de totalment insuficient. En opinió del regidor de l'oposició Sergio de la Torre, el resultat d'aquest estiu ha estat tan dolent que s'hauria d'exigir la dimissió del regidor de Governació, Pedro Campillo, com també la devolució del salari que ha cobrat aquest temps al Consistori.

El portaveu de l'equip de govern del Pacte Progressista, Antoni Roldan, reconegué ahir que no s'han aconseguit solucionar els problemes que provoquen els tiqueters ni tampoc reduir de manera considerable la seva presència, però demanà una mica de temps. «Només portam un any a l'Ajuntament i aquest és un problema que du temps resoldre'l», digué.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris