nubes dispersas
  • Màx: 23°
  • Mín: 21°
24°

«La Delegació del Govern té mania persecutòria amb aquest municipi»

L'advocat de l'exedil Sebastià Cerdà diu que «tot fou una provocació premeditada»

Antoni Mercadal, advocat defensor de Sebastià Cerdà, el membre de la penya taurina d'El Coso i exregidor del grup polític Coloms a la Sala (CALS) que fou detingut dilluns passat en el decurs de la festa patronal per desordre públic i desobediència policíaca, ha manifestat que «tot l'incident ha estat fruit d'una provocació premeditada».

En aquest sentit, Mercadal, que ahir dematí acompanyà l'acusat a declarar davant el jutjat número tres de Manacor, va afegir, recordant el darrer aldarull amb l'expresident de l'Executiu autonòmic Jaume Matas, que la Delegació del Govern «té una espècie de mania persecutòria amb el poble de Felanitx». El misser va reafirmar la seva acusació explicant que «a les nou del matí de dilluns passat, molt abans que començàs la festa, un dispositiu d'antidisturbis ja s'havia plantat davant el bar Can Moix, amb totes les connotacions que això suposa».

Per la seva banda, Sebastià Cerdà, minuts després d'haver declarat davant la jutgessa de Manacor, manifestà a Diari de Balears que es ratificava en totes les declaracions que havia fet els dies passats als mitjans de comunicació i que «en cap moment no vaig participar en els atacs als agents de la Guàrdia Civil, ni tampoc als cotxes». En to anecdòtic, el jove exregidor de CALS va explicar que «durant la declaració la jutgessa em va demanar si havia agredit cap guàrdia civil i jo vaig contestar-li que miràs bé el meu físic per poder treure'n una conclusió». De fet, Cerdà és de corpulència reduïda i no gaire alt.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris