nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
22°

Sol Meliá considera que és el soci vital per formar un nou gran grup mundial

El vicepresident de la cadena hotelera Sol Meliá, Sebastià Escarrer, indicà ahir que amb la compra de Tryp per 60.000 milions de pessetes augmenta el seu domini a l'hoteleria espanyola, la qual cosa converteix l'empresa mallorquina com el soci «vital» per a qualsevol altra companyia del sector que cerqui una aliança internacional «guanyadora».

Una setmana després de l'absorció de Tryp, Escarrer tornà a remarcar que «tenim a Espanya més de 200 hotels i no hi ha cap companyia hotelera que en el seu país d'origen tengui tanta presència com nosaltres». En aquesta línia, el vicepresident de Sol Meliá subratllà que «això és especialment important pel que fa al fet que Espanya és el segon país turístic del món». A més, anuncià que l'empresa insular preveu superar enguany un 20% els beneficis nets obtinguts l'any 1999. Tot aquest conjunt converteix Sol Meliá en imprescindible per un hipotètic nou gran grup mundial, explicà Escarrer.

«Nosaltres creim en la consolidació, que és la resposta a la globalització que s'està produint en l'economia mundial. Si hi ha d'haver un sector que clarament ha de donar respostes a la globalització ha de ser el del turisme i viatges. A més, el ram encara és petit», assegurà el vicepresident de Sol Meliá. Escarrer ressaltà la importància d'«estar atents a com jugar aquest procés», i encara no es pronuncià sobre possibles socis. Tot i això, el vicepresident de Sol Meliá confirmà que la futura aliança de l'empresa mallorquina «haurà de ser horitzontal, és a dir, amb una altra companyia hotelera, i no vertical, a través d'un touroperador. Té menys risc una aposta per fer-nos més grans des del punt de vista hoteler».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris