nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
21°

Continuen les investigacions sobre el cas de l'alemany assassinat a trets a Eivissa

La Guàrdia Civil ha interrogat un sospitós, encara que no ha realitzat cap detenció

La Guàrdia Civil continua les investigacions per intentar aclarir si el ciutadà alemany Jens Martin, abatut a trets la matinada de dilluns quan tornava a ca seva a Sant Antoni d'Eivissa, fou víctima d'un cas de venjança. Segons informà l'institut armat, les primeres indagacions dugueren a interrogar un home, també de nacionalitat alemanya, amb el qual la víctima discutí hores abans de la seva mort, encara que no es procedí a la seva detenció.

Els dos homes s'enfrontaren a Sant Agustí, localitat molt propera al lloc en el qual fou trobat el cadàver i fins on els dos havien acudit per separat per gaudir de les festes patronals. Els agents estan investigant també la personalitat i els contactes de la víctima per poder aclarir o descartar altres motivacions de l'assassinat, més enllà d'aquella discussió, sense que no es descarti que el crim es degués a una venjança.

L'alemany era resident d'Eivissa des de feia uns anys, encara que no parlava gaire bé ni català ni el castellà, fet que limitava les seves relacions a altres residents germànics de l'Illa. Segons la reconstrucció dels fets, Jens Martin fou atacat, entre les tres i les cinc de la matinada, quan tornava a ca seva en moto de la festa de Sant Agustí.

Sembla que primer fou atropellat intencionadament i posteriorment li dispararen, aprofitant un tram obscur d'un camí veïnal situat a la zona conegut com «colines Anníbal», molt a prop de la carretera que uneix Sant Antoni amb Sant Josep. El cos rebé tres tirs, un al pit, que va travessar el cor, un altre al braç dret i un tercer al clotell, que sembla que el realitzaren per tal de rematar-lo.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris