algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 26°
28°

Tensió al pacte PP-UM per l'obertura d'un pub sense la llicència d'activitats

El local és gestionat pel fill i dos familiars més del batle i és propietat d'un membre d'UM

El pacte de govern entre Unió Mallorquina i el Partit Popular es troba enfrontat, segons Sineuers Independents, a causa de l'obertura d'un pub sense la corresponent llicència d'activitats. El propietari del pub 7 Ciències és un membre del comitè local d'UM i l'exploten el fill i dos parents del batle, Josep Oliver Amengual, també d'UM. El 7 Ciències va obrir sense el final d'obres, amb llicència d'activitats de cafeteria i sense el projecte d'insonorització executat, segons SI.

Aquest fet ha provocat una forta tensió entre el PP i UM, segons SI, que assegura que el regidor Josep Oliver Rabassa va amenaçar de dimitir si no es tancava el Pub, que efectivament va ser tancat, en plenes festes de la Mare de Déu d'Agost.

El batle ha declarat que es va negar a arreglar els papers al fill perquè la gent es malpensaria. Ha confirmat que per donar el final d'obra al local encara manquen alguns aspectes com ara la insonorització. A més, afirma sobre la dimissió del regidor Josep Oliver que no és cert, que són rumors i que fins i tot n'hi ha pel poble d'una possible moció de censura.

L'11 d'agost passat, l'Associació de Veïns de s'Estació, ja s'havia dirigit al batle per sol·licitar-li informació sobre els quatre locals que posen música de la zona, inclòs el 7 Ciències, referida a qualificació del local, horari d'obertura i tancament, nivells sonors màxims, nivells de vibració màxims i aforament màxim. Resulta que la presidenta de l'associació de veïns és membre de Noves Generacions del PP.

A Sineu es va aprovar en ple municipal redactar unes ordenances sobre renous. Des de Sineuers Independents (SI) ja es va demanar el 19 de gener passat a l'equip de govern una còpia per tenir-ne constància, però la seva redacció s'ha anat ajornant. El desembre ja varen denunciar que es retardava per donar facilitats al pub per obrir.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris