cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 19°
22°

Esquerra de Menorca es desvincula de l'equip de govern des Migjorn Gran

La Comissió Executiva d'Esquerra de Menorca (EM-IU) ha decidit desvincular-se de l'equip de govern municipal des Migjorn Gran per la insistència d'aquest Ajuntament a excloure la urbanització Sant Tomàs de la moratòria. La direcció d'EM-IU ha aprovat la «desvinculació orgànica» de l'agrupació d'electors Acord per es Migjorn Gran que governa amb Pere Riudavets (PSOE), que com a batle governa aquest municipi des de juny de 1999.

EM-IU aprovà aquesta decisió «després de conèixer les darreres manifestacions subscrites pels responsables municipals relatives a la moratòria cautelar aprovada pel Consell de Menorca, i la seva incidència en la tercera fase del nucli turístic de Sant Tomàs».

«Des d'una organització d'esquerres com la nostra "afirma la Comissió Executiva d'Esquerra de Menorca-IU" no podem entendre l'afany desmesurat del govern des Migjorn per intentar dur endavant una actuació urbanística que és molt lluny dels principis de protecció del territori, creixement zero de places turístiques i reserva de la biosfera que sempre hem defensat. És el moment de realitzar una seriosa reflexió sobre el futur urbanístic de Menorca».

Malgrat rompre formalment amb Acord, EM-IU manifesta la seva voluntat de «continuar treballant de manera constructiva a favor des Migjorn a través dels nostres afiliats i simpatitzants». El ple de l'Ajuntament des Migjorn aprovà la presentació d'una al·legació per aconseguir que el Consell de Menorca exclogui els terrenys de Sant Tomàs de las mesures cautelars.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris