algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
24°

Uns inversors catalans faran la residència si no la fa el Consell

L'Ajuntament s'ha adonat de la necessitat d'obrir una residència a través d'una enquesta feta a 173 persones

En el cas que el Consell Insular no es faci càrrec de construir una residència per a la tercera edat segons el projecte municipal, se'n farà càrrec un grup inversor català.

Segons el batle, Antoni del Olmo, el setembre tenen previst reunir-se amb la consellera Josefina Sintes. L'Ajuntament hi oferirà un solar, però si el Consell no en finança la construcció el grup inversor està disposat a dur-la a terme a canvi d'una concessió. De tota manera, l'opció preferida és que se n'encarregui el Consell.

En principi, des de l'Ajuntament es pensava que era suficient per als grans del municipi el servei d'un centre de dia, però la realització d'una enquesta sobre la qüestió ha donat com a resultat que existeix la necessitat de disposar del servei d'una residència. El centre que es construirà serà alhora centre de dia i residència.

La ubicació que ha determinat el Consistori són uns solars situats devora la carretera de Santa Margalida a Manacor. Actualment, l'arquitecte municipal en redacta l'avantprojecte. Per realitzar-lo s'han visitat altres residències i centres de dia, per prendre'n mostra, com els de Felanitx i Montuïri.

Per ara, la gent gran disposa, entre altres, de serveis de menjador, de rentadora, de planxa i teleassistència. Els serveis socials del municipi, però, ja s'havien adonat de la necessitat de posar en funcionament un centre de dia o bé una residència. Per això, des de l'Ajuntament es varen decidir a fer l'enquesta per determinar exactament les necessitats d'aquest sector de població.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris