cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 25°
24°

UM alerta de la degradació i manca de seguretat nocturna a les Avingudes

L'extensió del focus de prostitució fins a la plaça Espanya provoca aquest fet

El grup municipal d'Unió Mallorquina a l'Ajuntament de Palma va reclamar ahir la presència de forma estable i continuada d'agents de Policia en el tram comprès entre la Porta de Sant Antoni i la plaça d'Espanya, així com també la presència de policies al parc de les Estacions per evitar els conflictes i la degradació de la zona per mor de la gran proliferació de prostitutes i delinqüents.

El regidor palmesà Ferran Trujillo va explicar que en els darrers dies han rebut nombroses denúncies per part de ciutadans de la zona que expliquen que el nivell de seguretat ha davallat de manera notable en els darrers mesos. «He de recordar que hi va haver un acord plenari en què es va decidir que s'incrementaria la vigilància en aquesta zona i pel que sembla no s'hi està fent res».

Trujillo culpà de la situació els dirigents polítics de la Policia i va dir que «sembla que tan sols fan coses els primers dies per tal de tancar la boca dels veïns i dels regidors de l'oposició, però els grans plans que intenten aplicar-se des de la Policia no arriben a funcionar simplement perquè des de la direcció política del Cos de Policia se'ls diu que suspenguin els operatius».

Trujillo va dir que «no tenim res en contra de l'exercici de la prostitució per part de la població immigrada, el que passa és que allò que no podem consentir de cap manera és la pèrdua de la tranquil·litat i de la seguretat ciutadana en una de les zones més transitades i habitades de la ciutat de Palma».

Trujillo diu que aquesta situació es pot veure perfectament en altres barriades tradicionalment molt tranquil·les que estan perdent aquest caràcter. Segons el regidor nacionalista durant els tres darrers dies hi ha hagut tres intents de robatori a la barriada de Son Armadans. «Algun d'ells ha tingut èxit i hem de tenir en compte que aquesta era un de les barriades més tranquil·les de Palma».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris