cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 20°
20°

Cort vol que l'estada als aparcaments es pugui pagar amb la targeta ciutadana

Així podria garantir als usuaris importants descomptes en el transport públic palmesà

Els ciutadans de Palma podran pagar aviat els aparcaments subterranis amb la targeta ciutadana i beneficiar-se d'importants descomptes a l'hora de desplaçar-se en transport públic. Els màxims responsables del nou sistema de software palmesà estan negociant ja amb les empreses adjudicatàries de les concessions aquest nou sistema de pagament i des de l'EMT es fan els càlculs necessaris per coordinar ambdós sistemes.

L'objectiu principal és promocionar el transport públic i aconseguir reduir al màxim el nombre de vehicles que circula per l'interior de la nostra ciutat. Per això és absolutament imprescindible promocionar aquest sistema de desplaçament de forma coordinada amb els aparcaments. El problema principal que existeix en aquests moments és adaptar el sistema de la targeta ciutadana a les fórmules de pagament dels aparcaments soterrats. Amb les noves infraestructures que s'estan construint no hi haurà problemes, ja que el software necessari serà incorporat en el moment de la construcció.

Una altra de les problemàtiques que s'hauran de tenir en compte és que aquests aparcaments estan, de vegades, enfora del pas de les línies d'autobús més freqüents. Aquesta disposició espacial obligarà al president de l'Empresa Municipal de Transports, Pedro Àlvarez, a remodelar i reestructurar les línies de l'empresa que dirigeix, extrem que es durà a terme en el moment en què arribin els primers nous autobusos a la ciutat. (Palma està en aquests moments en tràmits de renovar tota la seva flota).

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris