cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
20°

Fageda veu molt difícil un acord amb Dragados pel soterrament

Es planteja fins i tot la possibilitat de rescindir el contracte amb l'empresa

El batle de Palma, Joan Fageda, va admetre ahir que serà «molt difícil» poder arribar a un acord satisfactori per a les dues parts amb la constructora Dragados i Construcciones per tal que es dugui a terme el soterrament de les Avingudes. De totes maneres, Fageda va precisar que fins als primers dies del proper mes de setembre no es prendrà una decisió sobre el tema. S'ha de recordar que entre les possibilitats existents, una de les solucions podria passar perquè l'Administració rescindís de manera definitiva el contracte amb aquesta empresa constructora.

El batle Fageda es va lamentar davant dels mitjans de comunicació que Dragados insisteixi a incomplir el termini acordat en un principi per al projecte. Aquest termini va ser fixat per part de l'Ajuntament de Palma en dotze mesos improrrogables. Per la seva banda, l'empresa assegura que necessita tres mesos més per procedir a la «desviació de serveis». «Això no és el que s'havia acordat», es queixà el batle Fageda, qui indicà que «malgrat l'esforç econòmic que fa l'Ajuntament, en un principi veig difícil arribar a un acord amb l'empresa constructora».

Segons va dir el batle, davant aquesta situació, que es perllonga des de fa un bon grapat de mesos, se sospesen tres solucions: la possibilitat de «rescindir el contracte amb Dragados de manera definitiva; modificar el projecte planejat; o continuar amb el que hi ha amb totes les conseqüències». El batle va dir que «S'han de mirar els pros i els contres molt bé», perquè «la ciutat pugui gaudir d'un parc d'aquí a un any i tengui un aparcament a la vegada».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris