nubes rotas
  • Màx: 22°
  • Mín: 21°
23°

La xarxa desarticulada és inculpada d'introduir milers de píndoles a l'Illa

Aquesta operació és fruit de tot un any d'investigacions de la Policia Nacional

L'operació duita a terme pel grup d'estupefaents del Cos Nacional de Policia en la qual es confiscaren 21 mil comprimits d'èxtasi, i de la qual ja informà aquest diari, ha estat avaluada de manera molt positiva per la Prefectura de Palma. Aquesta és la major partida d'aquesta droga interceptada mai a les Balears, i ha resultat amb la detenció de sis individus. Però l'actuació policíaca, després d'un any d'investigacions, encara no s'ha donat per finalitzada, ja que no es descarten més detencions en els propers dies.

L'organització, que podria tenir connexió amb altres grups internacionals, està considerada responsable de la introducció a Mallorca de milers d'aquestes píndoles que se sospita que procedien d'Holanda. Aquesta xarxa distribuïa a petits traficants de la zona d'Inca, del Port d'Alcúdia i de Palma, com també a altres de la Península, els comprimits d'èxtasi que, probablement, entraven a l'Illa per via marítima.

Els detinguts, que foren posats a disposició judicial ahir al capvespre al Jutjat d'Instrucció d'Inca, utilitzaven vehicles de lloguer que canviaven contínuament i que contrataven a nom de terceres persones per introduir i distribuir la droga, fet que dificultà les investigacions. La intervenció s'inicià el dissabte a les 3 hores de la matinada quan es detingué Mariano G.M., de 20 anys resident a Alacant, en el moment que anava a recollir un cotxe estacionat en el centre comercial Porto Pi, i que hores abans havia abandonat en sospitar que era seguit per la Policia.

Al maleter del cotxe es trobà una bossa d'esport en què hi havia 21 bosses de plàstic que contenien 21.000 pastilles d'èxtasi que pretenia transportar a la Península.

Posteriorment i durant el cap de setmana, a les localitats del Port d'Alcúdia, de Lloseta i d'Inca es procedí als registres i a la detenció de quatre homes de nacionalitat marroquina d'entre 22 i 29 anys, i d'una ciutadana holandesa de 22 anys.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris