lluvia ligera
  • Màx: 26°
  • Mín: 25°
26°

El canceller Schroeder demana més respecte entre mallorquins i alemanys

El mandatari diu que els alemanys compren cases perquè les venen els mallorquins

El canceller alemany, Gerhard Schroeder, demana un major respecte mutu entre mallorquins i alemanys, en una entrevista que va publicar ahir el dominical Bild am Sonntag.En una pregunta respecte a si durant les seves vacances a l'Illa el canceller constatà que les relacions entre alemanys i mallorquins estaven marcades per l'odi, el governant va respondre que «parlar d'odi és exagerat però hi ha dificultats».

«Per això deman que hi hagi respecte mutu. En primer lloc, els alemanys que duen temps vivint a Mallorca han de respectar la cultura i la tradició dels mallorquins. Però és alguna cosa que també ha de passar a la inversa», agregà Schroeder. El canceller assenyala a més que moltes cases hermoses i molts elements apreciables en el centre d'algunes poblacions no existirien sinó hi hagués doblers estrangers a Mallorca.

«I qui es queixi que els alemanys comprin moltes cases ha de pensar que perquè això sigui possible es necessiten venedors mallorquins. A la vida quotidiana, els alemanys s'han convertit en un factor econòmic important», assegura el canceller.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris