cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
20°

El passeig des Born i part de la plaça de l'Església seran empedrats enguany

Comença així la primera fase del projecte d'embelliment de carrers del centre

R.MOROTE. Binissalem.
El passeig des Born i el carrer situat entre el passeig i el carrer Francesc Mascaró, conegut com a part de la plaça de l'Església, seran empredats.

Aquesta serà la primera fase que es realitzarà del projecte d'embelliment dels carrers del centre històric del poble, que formava part del programa electoral del PSM.

Joan Lladó, regidor de Patrimoni, assenyala que el projecte ja ha estat redactat per l'arquitecte municipal. Les obres estan pressupostades en 23 milions de pessetes. La Conselleria d'Economia aportarà una partida de 19 milions a fons perdut del pressupost d'enguany, per la qual cosa les obres de l'empedrat s'hauran de realitzar dins l'any corrent. Passat l'agost es començaran els tràmits per a la seva adjudicació.

L'empedrament previst no suposarà el tancament al trànsit dels dos carrers però sí es reordenarà. Aquest aspecte ja està previst a la reforma circulatòria que des del Consistori binissalamer s'ha proposat dur a terme, que consisteix en la variació dels sentits de circulació d'alguns carrers. Així, la part de la plaça que s'ha d'empedrar passarà a ser d'un únic sentit.

L'Ajuntament també té previst convertir en aparcament el pati de l'antiga Escola Graduada per rescabalar les places d'aparcament que es perdran als dos carrers. S'estan cercant, a més, solars per poder-los convertir també en aparcaments.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris