algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
20°

L'Ajuntament cerca solars on poder construir nous aparcaments

Colom no descarta privatitzar-los perquè siguin rendibles

Un cop enllestida la reforma circulatòria, manca instal·lar alguns senyals informatius que s'espera completar en els propers dies, la Regidoria de governació que dirigeix el regidor Jaume Colom està treballant en un nou projecte encaminat a pal·liar un greu problema que pateix la ciutat i que no és altre que la manca d'aparcaments i que és a més de molt difícil solució i així ho admès el mateix regidor.

La feina ja s'ha iniciat i consisteix en la recerca de solars on es puguin ubicar aparcaments. Un cop s'hagi fet la feina de localització, els resultats es plasmaran a un document que serà sotmès a exposició pública perquè després es puguin presentar els recursos i estudiar les possibles requalificacions urbanístiques que s'hagin de fer, evidentment introduint les modificacions necessàries al Pla General.

Cal recordar que fins ara la política que s'ha seguit pel que fa a aparcaments ha estat la de llogar terrenys, sistema que tot i que fins ara ha donat resultat, Colom considera que no té futur, per la qual cosa creu que és necessari un altre sistema, sense excloure la possibilitat de la privatització, la qüestió, diu Colom, és trobar la manera de treure rendibilitat als aparcaments atès que és un bé escàs i la manca de solars aptes és ben patent, per la qual cosa s'ha considerat necessari fer l'estudi.

Així, el regidor ha admès que hi ha moltes zones mancades d'aparcament, no sols al nucli urbà sinó també als afores, com per exemple a Biniaraix, ses Argiles o Estiradors. No obstant això, una de les zones que ben aviat podria disposar d'un nou aparcament, les gestions van així encaminades, és la de l'Alqueria del Comte.

El que és cert i segur és que hi ha una important manca d'aparcaments pel gran nombre de vehicles existent a Sóller.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris