nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
21°

Els socialistes asseguren que Cort «deixa morir la gallina d'or a l'Arenal»

Denuncien el mal estat de la segona línia de la Platja de Palma

El grup municipal socialista a l'Ajuntament de Palma va denunciar ahir la pèssima situació que s'està travessant a la segona línia de la platja de Palma. La regidora Maria Antònia Ferrari va arribar a assegurar que «el projecte per a la Platja de Palma de l'Ajuntament de Palma és matar la gallina dels ous d'or». Segons els socialistes el nivell de brutor en la zona dels carrers Trasimè, Llaüt, Camí de ca na Gabriela, Joan Oms, Diego Zaforteza i Rafel Ramis Tugores, és insuportable.

«Es tracta d'una zona d'hotels de tota la vida que han fet un gran esforç de remodelació i rehabilitació, com poden ser el Dunas Blancas, Hispania, Marítimo, Haya, Carmen i Airon. Tots aquests hotels han gastat molts de doblers i han fet nombroses inversions en mateniment i neteja i ara es troben amb tot un gran desgavell a la vora de les seves portes».

Ara els empresaris i els residents a la zona es troben en uns carrers molt bruts on ni tan sols s'agrana, i on els vomitats s'acumulen de forma estratificada, les merdes dels cans senyoregen sobre les voravies i els ciutadans han d'anar esquivant les llaunes de begudes.

Els regidors socialistes varen explicar ahir que «es nota a faltar l'època en què hi havia tres torns d'agranadors al carrer i els regs setmanals dels carrers de la segona línia de la Platja de Palma. Ara sols es rega quan hi ha queixes dels veïns».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris