nubes rotas
  • Màx: 17°
  • Mín: 17°
18°

L'oposició, encantada per l'enfrontament entre l'Ajuntament de Palma i Dragados

Diuen que això pot suposar que el soterrament de les Avingudes no es dugui a terme

Els problemes de l'Ajuntament de Palma amb l'empresa Dragados han alegrat de manera considerable els partits a l'oposició a la casa consistorial. Les declaracions del regidor José Manuel Sierra, qui va reconèixer que la negociació amb la macroconstructora li feia oi, han donat esperances que Cort rescindeixi el contracte amb Dragados i que el soterrament no es faci.

El portaveu socialista, Antoni Roig, va dir que «Cort cerca l'enfrontament amb Dragados per tal de no fer aquest projecte. Palma és plena d'obres inacabades en els terminis i no per això es rescindeix el contracte. Allò que passa és que el batle Fageda s'ha adonat de la seva errada i ara està intentant carregar tot el mort a l'empresa».

Els socialistes s'han oposat des de sempre al projecte del soterrament de les Avingudes i mantingueren ahir la seva postura formal sobre això. La portaveu d'EU-Els Verds a Cort, la regidora Lila Thomàs, criticà ahir molt durament les declaracions fetes als mitjans de comunicació per part de José Manuel Sierra i indicà que «un regidor no pot dir que una negociació amb una empresa constructora li fa oi».

De totes maneres, EU també va destacar que era interessant que hi hagués desavinences entre les dues parts perquè això podria significar que el projecte no es desenvoluparia. EU-Els Verds ha mostrat amb el seu vot negatiu la seva posició contrària a aquests nous aparcaments al centre de Palma, i més tenint present que s'ha adjudicat ja la realització d'un estudi de mobilitat. «Com ens té acostumats el PP a Cort, comencen la casa per la teulada, ja que abans d'envestir amb aquest macroprojecte s'haurien de tenir els resultats de l'esmentat estudi i actuar en funció de les seves recomanacions».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris