algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
24°

La Casa de la Vila serà enderrocada i s'hi construirà un gran mirador

L'equip de govern projecta l'edificació d'un ajuntament sobre 3.000 m2

Les dependències municipals que integren l'Ajuntament de Capdepera s'ubicaran dins un edifici de nova planta. La manca de funcionalitat de l'actual immoble ha estat la causa principal per la qual l'equip de govern del Consistori gabellí (UCAP-PSOE) estudia l'enderrocament de l'actual immoble per erigir-ne un de nou. «A hores d'ara, ja hem encarregat el projecte del nou edifici i la nostra intenció és que estigui conclòs abans que finalitzi l'actual legislatura», ha explicat el batle de Capdepera, Joan Pascual (UCAP).

En aquest sentit, el batle Pascual ha manifestat que l'actual immoble de la Casa Consistorial «ha quedat totalment obsolet no només per ubicar-hi les dependències municipals i despatxos, de cada cop més diferenciats, sinó també per realitzar qualsevol altre tipus d'activitats de caire institucional o, fins i tot, cultural. Per aquest motiu, creim que la millor opció és enderrocar l'edifici. A més, la restauració seria molt costosa».

Sobre l'esplanada del solar on actualment s'instal·la la Casa Consistorial, «es construirà un mirador i s'aprofitarà per a l'ampliació de la plaça». Segons Pascual, «un edifici d'aquestes condicions no es pot conservar, en la mesura que la seva restauració esdevendria massa costosa. A més a més, la construcció no representa cap interès arquitectònic».

El batle ha afegit que «l'espai que quedarà lliure després de l'enderrocament es farà servir com a mirador, ja que des de la plaça es pot observar una excel·lent vista panoràmica. L'elevat nivell en què es troba el solar que ocupa la Casa de la Vila, permet albirar tot el conjunt del poble, però també el nucli urbà d'Artà».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris