cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
19°

L'oposició denuncia el deficient servei de recollida de fems de ses Covetes

Els nuclis costaners del municipi són els més perjudicats pel mal funcionament

La costa inclosa en el municipi de Campos, sobretot la zona de ses Covetes, es troba en un estat desatès ja que, segons explica el regidor a l'oposició Guillem Ginart (UM), «el servei encarregat de la recollida de fems arriba molt poques vegades al nucli de ses Covetes i, per tant, la brutor s'acumula en els contenidors».

L'empresa encarregada del servei de recollida de fems, Fomento de Construcciones y Contratas S.A (FECCSA), té moltes dificultats per arribar a les platges ja que molts dels accessos són de propietat privada. De tota manera, Ginart (UM) afirma que «ara els campaners paguen 72 milions a l'any pel servei i aquest, a part de deixar el poble amb moltes deficiències, arriba en comptades ocasions als nuclis costaners i són els encarregats de les gandules qui han d'encarregar-se de la neteja de la zona».

Anteriorment el servei el cobria un particular del municipi però l'Ajuntament decidí canviar la concessió i cedir-la a FOCCSA ja que aquesta cobrava menys. Ginart explica que «l'encarregat era Bernat Vidal, cobrava 36 milions de pessetes i oferia un bon servei, quan feren la revisió del seu contracte decidiren cedir la concessió a FOCCSA perquè cobrava menys». El regidor afegeix que «quan feia poc temps de la nova concessió s'hagué de fer una ampliació del contracte de 70 milions i, fins i tot, en el darrer ple encara es féu una segona ampliació de 2 milions». En aquests moments paguen 72 milions. El portaveu del grup a l'oposició Joan Juan (PSM) afirma que «el servei no havia estat tan malament mai, el poble està brut i ses Covetes encara més».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris